A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

"Серце до серця" під гаслом "Почуй світ!"

Дата: 02.04.2018 15:49
Кількість переглядів: 744

Фото без опису     Відповідно до розпорядження сільського голови № 16 від 26.03.2018 року на території Боромлянської сільської ради (обєднаної територіальної громади) з 02 по 22 квітня 2018 року проводиться ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця" під гаслом "Почуй світ!" 

            Відповідно до листа заступника голови Сумської обласної державної адміністрації № 01-46/2733 від 22.03.2018 року  «Про проведення з 02 по 22 квітня 2018 року в Сумській області ХІІІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» під гаслом «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів для придбання медичного обладнання для лікування дітей з вадами слуху.

Минулого року Сумська область посіла перше місце за результатом збору коштів у період проведення акції «Я хочу бачити життя». Спільними зусиллями волонтерами області було зібрано 384244,72 гривні. На зібрані кошти було придбано та передано в Сумську обласну дитячу клінічну лікарню сучасне медичне обладнання для діагностики та лікування зору. Виходячи з вищевикладеного:

 

1. Провести у період з 02 по 22 квітня 2018 року на території Боромлянської сільської ради  ХІІІ Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця» під гаслом «Почуй світ!».

2. Структурним підрозділам Боромлянської сільської ради, організаціям, підприємствам, приватним підприємцям, які працюють на території громади рекомендувати взяти посильну участь у акції «Серце до серця» під гаслом «Почуй світ!».

3. Зібрані кошти передати згідно акту приймання-передачі відповідальній особі за проведення та реалізацію ХІІІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» під гаслом «Почуй світ!» на території Боромлянської сільської ради Євтєєвій Наталії Вячеславівні не пізніше 23.04.2018 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь