Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

"Сумська весна-2018"

Дата: 03.04.2018 16:28
Кількість переглядів: 732

Фото без опису     У зв’язку з відзначенням Дня Довкілля (21.04.), Міжнародного Дня Землі (22.04.) та Всесвітнього Дня охорони навколишнього природного середовища (05.06.) Сумська обласна організація Українського товариства охорони природи оголошує в період з 02.04.2018 по 10.05.2018 проведення місячника «Сумська весна-2018».

     Місячник передбачає проведення в межах Сумської області зелених толок із упорядкування водоохоронних зон та прибережних смуг водойм області; очищення від сміття захисних лісосмуг, лісових масивів, узбіч доріг; упорядкування парків і скверів, газонів і клумб, меморіалів та братських могил; благоустрій та озеленення населених пунктів, виробничих територій та  приватних садиб; приведення в належний санітарний стан зон масового відпочинку населення; упорядкування парків і скверів; ліквідація стихійних сміттєзвалищ, вивіз сміття тощо, та  з метою забезпечення утримання в належному стані територій населених пунктів, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення:

       1. Керівникам  підприємств, установ, організацій, жителям громади:

1.1. Провести протягом квітня - травня 2018 року місячник «Сумська весна-2018» та в його рамках день благоустрою, день довкілля напередодні та з нагоди Великодня.

1.2. У термін до 06.04.2018 р. здійснити прибирання та привести в належний санітарний стан прибудинкові території.

1.3. У термін до 06.05.2018 року здійснити прибирання меморіальних комплексів, кладовищ, парків, скверів, вулиць, адміністративних будівель, очистити від сміття береги водойм.

1.4. Здійснити відповідні заходи щодо накопичення несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, ужити дієві заходи з їх ліквідації.

2. Відділу освіти Боромлянської сільської ради:

            2.1. Забезпечити проведення за участю учнівської молоді масових практичних заходів із  наведення порядку на закріплених територіях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь