A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

ЗГУРТОВАНИЙ КОЛЕКТИВ – ГІДНА ПРОТИДІЯ БУЛІНГУ

Дата: 16.10.2019 08:06
Кількість переглядів: 515

Фото без описуЗГУРТОВАНИЙ КОЛЕКТИВ – ГІДНА ПРОТИДІЯ БУЛІНГУ

 

     Булінг завжди негативно впливає на дітей, під загрозою опиняється їх психічне та фізичне здоров’я, а також погіршується успішність у навчанні. Вчасно отримана інформація щодо розпізнання та протидії подібному ганебному явищу, збереже малечу від небезпеки й зайвих хвилювань.  

     Учням Сумської спеціалізованої школи № 1 розповіли про шкоду відносин, які ґрунтуються на систематичному приниженні слабкіших. Фахівці юстиції розпочавши зустріч, поцікавились, що школярі знають про булінг, яке їх ставлення до подібного антиморального способу спілкування. Дізнавшись думку аудиторії, правники зазначили, що цькування завжди виникає та існує завдяки діям чи бездіяльності його учасників. Кривдник, жертва та спостерігачі не дають команди «стоп» знущанням та образам, кожен має змогу припинити неправомірні дії – сам або за допомогою сторонніх осіб.

     Зустріч з юристами показала малечі проблему, а також її наслідки, які ліквідувати буде набагато складніше, ніж просто вчасно припинити дії, що спричиняють страждання в інших людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь