Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

КРАСНОПІЛЬЧАНИН ЗГАДАВ ПРО СИНА ПІСЛЯ ТОГО, ЯК БУВ ОБМЕЖЕНИЙ У ПРАВАХ

Дата: 25.10.2019 10:52
Кількість переглядів: 566

Фото без описуКРАСНОПІЛЬЧАНИН ЗГАДАВ ПРО СИНА ПІСЛЯ ТОГО, ЯК БУВ ОБМЕЖЕНИЙ У ПРАВАХ

 

     Обмеження у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, полювання та користування зброєю – це важелі впливу на злісних неплатників аліментів, передбачені ініційованим Мін’юстом законом #ЧужихДітейНеБуває. Варто зазначити, що такі примусові заходи мають «підхід» до кожного боржника та вступають у повноваження, коли батьки не виконують свої обов’язки понад 6 місяців.

     На Краснопільщині чоловік після розлучення впродовж тривалого часу ігнорував не тільки колишню дружину, а й їх спільного сина. У зв’язку з цим містянин накопичив борг у розмірі 12 тисяч гривень аліментів. Фахівці юстиції  задля заохочення батька до відповідальності та погашення заборгованості внесли відомості про неплатника до Єдиного реєстру боржників https://erb.minjust.gov.ua/, наклали арешт на все його майно та рахунки, а також винесли постанови про встановлення тимчасового обмеження у свободах.

     Аби позбавитися небажаних «привілеїв», краснопільчанин все ж таки погасив всю суму боргу.

     До речі, цьогоріч на Сумщині батьки-аліментники сплатили понад 135 мільйонів гривень, з них на Краснопільщині – 4,3 мільйона гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь