Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

Перелік проектних заявок на проекти, які фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури на 2019 рік

Дата: 12.12.2019 14:22
Кількість переглядів: 916

Проектна заявка на « Капітальний ремонт частини будівлі Гребениківської філії Боромлянського НВК за адресою: вул. Молодіжна,10 с.Гребениківка Тростянецького району Сумської області».

Проектна заявка на «Реконструкцію вуличного освітлення в с.Боромля Тростянецького району Сумської області КТП 530 Л1, по вул..Макаренка, пров. Макаренка»

Проектна заявка на «Реконструкція мережі вуличного освітлення в с.Боромля Тростянецького району Сумської області КТП 530-Л3,Л4 по вул. Макаренка, вул. Першотравнева, по вул. Гірська»

Проектна заявка «Капітальний ремонт системи опалення Жигайлівської філії І-ІІ ступенів Боромлянського НВК Тростянецького району Сумської області»

Проектна заявка на « Капітальний ремонт системи опалення та приміщень будинку дитячої творчості за   адресою:вул..Харківська,13 3/1, с.Боромля, Тростянецького району, Сумської області»

 Проектна заявка на «Реконструкцію мережі вуличного освітлення в с.Боромля Тростянецького району  Сумської області КТП 102, по вул. Швецова Л1»

Проектна заявка на «Реконструкцію мережі вуличного освітлення в с.Боромля Тростянецького району Сумської області КТП 102, по вул. Шевченка, вул. Швецова Л2»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь