Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

У СУМАХ РОЗПОЧАЛО РОБОТУ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ, ЯКЕ ПОЄДНАЛО ТРИ ОБЛАСТІ

Дата: 16.12.2019 15:45
Кількість переглядів: 948

Фото без описуУ СУМАХ РОЗПОЧАЛО РОБОТУ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ, ЯКЕ ПОЄДНАЛО ТРИ ОБЛАСТІ

     Північно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Суми) – новий державний орган, який поєднав Сумську, Полтавську та Чернігівську області. Центром консолідації територіальних управлінь юстиції зазначених регіонів стало місто Суми.

     Подібні структурні  зміни були обумовлені низкою факторів, серед яких є оптимізація системи територіальних органів Міністерства юстиції, покращення контролю за їхньою роботою, забезпечення ефективного виконання покладених на Міністерство завдань та раціональне використання державних ресурсів.

     Очолила Північно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірина Свистун. Досконале знання роботи органів юстиції, вміння критично мислити, чітко та зрозуміло окреслювати напрями роботи, а також успішне професійне зростання від спеціаліста до керівника обласного управління юстиції стали запорукою її перемоги у виваженому, прозорому та фаховому конкурсному відборі на посаду начальника нового управління.

     «Перший крок до глибинних перетворень в системі юстиції зроблено, – говорить Ірина Свистун. – Міжрегіональні управління – це новий імідж юстиції, більш високий рівень відповідальності і концентрації зусиль для того, щоб досягати успішних результатів у нашій роботі та забезпечити якісне і комфортне надання послуг громадянам». 

     Північно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Суми) здійснює свою діяльність за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 28; телефон/факс (0542) 66-19-48, 66-19-36; e-mail: info@sm.minjust.gov.ua; сторінка на FaceBook https://cutt.ly/7rqi9xm; офіційний сайт – http://sumyjust.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь