A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 10.12.2019 08:56
Кількість переглядів: 706

      3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю

 

    Фото без описуНа виконання розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації від 14.11.2019 № 594 – ОД про виконання Плану заходів щодо відзначення у 2019 році Міжнародного дня людей з інвалідністю  в відділенні по наданню соціальних послуг по догляду вдома  Боромлянської  сільської ради,  проведено день «відкритих дверей», обстежено матеріально - побутові  умови проживання осіб з інвалідністю, які обслуговуються в відділенні  з метою надання їм соціальної допомоги за місцем проживання. З місцевого бюджету були виділені кошти на придбання продуктових  наборів 15  особам з інвалідністю, які обслуговуються відділенням, на суму 1500,00 грн. На території  сільської ради проживає 17 дітей з інвалідністю, яких не обділяють увагою та турботою інспектори відділу у справах дітей та соціального супроводу сімей. До цього дня діти отримали солодкі подарунки та щирі побажання. Батьки були вдячні за любов та підтримку.

     В перших числах грудня у навчальних закладах громади пройшли виховні години на тему доброти та толерантності, в бібліотечних      закладах - проведено годину спілкування «Життя без обмежень», добра та поваги до людей з обмеженими фізичними можливостями.

      Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитись над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки 3 грудня, а й протягом усього року не забувати про те, що поруч із нами живуть люди з інвалідністю, а вони потребують допомоги та турботи.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь