A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

Комунальний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Пролісок» Боромлянської сільської ради відсвяткував ювілей

Дата: 30.01.2020 13:19
Кількість переглядів: 891

Фото без описуКомунальний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Пролісок» Боромлянської сільської ради відсвяткував ювілей

  29 січня 2020 року відзначив свій 50-річний ювілей  Комунальний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Пролісок» Боромлянської сільської ради, який був заснований у 1969 році.

  У КДНЗ «Пролісок» укомплектовано 3 групи: ясельна, середня різновікова і старша група, які відвідують 84 вихованці. Очолює колектив завідувач Сич Людмила Михайлівна, яка є висококваліфікованим працівником, що підтверджується занесенням її на дошку пошани кращих керівників і педагогічних працівників освітніх установ Тростянецького району.

  В закладі працюють 6 вихователів, музичний керівник і 14 чоловік обслуговуючого персоналу. Усі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям.

  Дошкільний заклад постійно бере участь у конкурсах різних рівнів, де посідає призові місця і є одним з найкращих серед сільських садочків області.

  Територія закладу обладнана всілякими ігровими майданчиками, що дає змогу дітям весело та цікаво проводити час.

  Матеріально-технічна база закладу постійно оновлюється та є на високому рівні, що сприяє всебічному розвитку вихованців. За останні декілька років, завдяки постійній підтримці Боромлянської сільської ради виділені значні капіталовкладення, а саме:

  • реконструкція спальних та ігрових кімнат, опалення та водопостачання;
  • заміна огорожі;
  • капітальний ремонт тренажерної зали, сучасне облаштування спортивно-ігровим обладнанням;
  • закупівля нових меблів та ігрових майданчиків;
  • заміна даху в ігрових павільйонах та підсобних приміщеннях.

  Це свідчить про те, що протягом 50 років у садочку вирує життя. Всім довелося чимало попрацювати, подолати безліч труднощів, щоб досягти успіху. У цей день всі працівники дошкільного закладу зібралися разом, щоб відсвяткувати цю подію.

  З нагоди свята, працівниками дитячого садочку та вихованцями був проведений святковий концерт, на якому були присутні почесні гості та колишні працівники закладу. Концертна програма була насиченою, змістовною, пронизана зворушливими словами вдячності.

  У цей святковий день дошкільний навчальний заклад приймав найщиріщі вітання від гостей.

  Бажаємо закладу пережити ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які вже зроблено за ці роки, будуть справжнім скарбом для наступних поколінь.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь