A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

Участь спортсменів Боромлянської сільської ради у спортивному святі "Краща спортивна громада Сумщини 2020"

Дата: 26.06.2020 11:20
Кількість переглядів: 1221

  У суботу 20 червня 2020 року відбувся I етап обласного культурно-спортивного свята «Краща спортивна громада Сумщини 2020» серед збірних команд територіальних громад з волейболу, у якому брали участь 9 команд збірних територіальних громад. Змагання проводилися у спортивному комплексі Сумського державного університету.

  За правилами змагань команди було розділено на три групи, які боролися за участь в фіналі. В результаті групових змагань у фінал вийшли чотири команди територіальних громад, а саме: Верхньосироватська сільська рада, Степанівська об’єднана територіальна громада, Липоводолинська селищна рада  і Боромлянська сільська рада. За підсумками півфіналу у фіналі зустрілися дві команди Боромлі та Верхньої Сироватки. В запеклій боротьбі перемогу здобула команда Верхньосироватської сільської ради, з результатом 2:0. Друге місце виборола команда Боромлянської сільської ради.

 За підсумком змагань команда Боромлянської сільської ради у складі: Новгородського Миколи, Михайлика Ігора, Євтєєва Віталія, Єсипенка Олександра, Задесенця Олександра, Бакотіна Андрія, Бєсєдіна Ігора зайняли II загальнокомандне місце.

 Очолював команду спортивний інструктор Боромлянської сільської ради Євтєєв Володимир Борисович.

  Витрати на проїзд і харчування спортсменів проводилися за кошти Боромлянської сільської ради, так як сільський голова, Романіка Василь Миколайович, всіляко сприяє розвитку фізичної культури і спорту на території Боромлянської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь