A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

II етап змагань обласного культурно-спортивного свята "Краща спортивна громада Сумщини 2020 року"

Дата: 29.07.2020 08:47
Кількість переглядів: 852

Фото без опису25 липня 2020 року у смт Краснопілля на стадіоні «Колос» відбувся II етап змагань обласного культурно-спортивного свята «Краща спортивна громада Сумщини 2020 року» з міні-футболу.

  У змаганнях  брали участь 7 команд об’єднаних територіальних громад. По правилам змагань команди було розділено на дві групи: у групі А 1 місце посіла команда Краснопільської ОТГ, 2 місце – Недригайлівська ОТГ, у групі Б було 4 команди: 1 місце – Миколаївська ОТГ Сумського району, 2 місце Боромлянська ОТГ. Таким чином було визначено команди, які потрапили до півфіналу і завершили його з таким рахунком: Боромля – Краснопілля 3:4; Миколаївка – Недригайлів 2:1.

  У малому фіналі зустрілись дві команди Миколаївської ОТГ Сумського району та Боромлянської ОТГ де перемогу здобула команда Миколаївської ОТГ Сумського району з рахунком 2:1.

  Таким чином, команда Боромлянської сільської ради у складі: Новгородського Миколи, Євтєєва Віталія, Котлярова Сергія, Колодяжного Вячеслава, Бєсєдіна Ігоря, Бєсєдіна Сергія, Немченка Олексія, Хоменка Івана зайняла 4 загальнокомандне місце.

  Очолював команду спортивний інструктор Боромлянської сільської ради Євтєєв Володимир Борисович.

 Фінансування на участь наших спортсменів у змаганнях проводилися при підтримці та за кошти Боромлянської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь