A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

Увага! Важлива інформація!

Дата: 07.08.2020 14:56
Кількість переглядів: 825

  Фото без описуНа виконання ст. 20-1 Закону України «Про охорону дитинства» та рішення виконавчого комітету Боромлянської сільської ради  від 22 січня 2020 року № 7 «Про обмеження перебування дітей у вечірній час на вулицях та у розважальних закладах», з метою запобігання проявів злочинності та правопорушень у підлітковому середовищі, вчинення протиправних дій неповнолітніми і щодо неповнолітніх в громадських місцях, поширення проявів вживання неповнолітніми спиртних напоїв, тютюнопаління, контролю щодо обмеження перебування неповнолітніх віком до 18 років без супроводу батьків або осіб, що їх замінюють, у закладах дозвілля, громадського харчування, на вулицях села у вечірній час інспектори відділу у справах дітей та соціального супроводу сімей Боромлянської сільської ради разом зі спеціалістом Служби у справах дітей Тростянецької РДА та працівниками поліції здійснили  вечірній рейд по місцях масового перебування дітей та підлітків.

  Під час рейду в нічний час на території с. Боромля було виявлено близько 20 дітей віком від 12 до 17 років З дітьми проведені  профілактичні бесіди та роз’яснювальна робота щодо їх незаконного перебування в нічний час на вулицях села.

  Шановні батьки! Відповідальність за життя, здоров’я, безпеку дитини несуть не соціальні служби та поліція, а особисто ВИ! Володійте ситуацією: де ваша дитина перебуває у вечірній час.

  У разі повторного виявлення дитини в розважальному закладі чи в громадських місцях (парки, вулиці, території шкіл та дитячих садків, дитячі та спортивні майданчики, бари, дискотеки, магазини з алкогольною продукцією, тощо) у нічний час, буде притягнуто до адміністративної відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків (ст.184 – Кодекса України про адміністративні правопорушення )!

  Обізнаний - значить захищений! Ми працюємо заради безпеки ваших дітей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь