A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

У БОРОМЛЯНСЬКІЙ ОТГ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТІ ВІДКРИТТЯ

Дата: 19.10.2020 13:25
Кількість переглядів: 1008

У БОРОМЛЯНСЬКІЙ ОТГ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТІ ВІДКРИТТЯ

   Фото без описуУ п’ятницю, 16 жовтня 2020 року в Боромлянській ОТГ відбулися визначні події: урочисте відкриття стадіону зі штучним покриттям для міні футболу, відкриття Будинку дитячої творчості та відремонтованого Кіровського сільського клубу.

  З нагоди урочистого дійства, на відкритті стадіону були присутні: заступник голови Сумської облдержадміністрації Віталій МАКСИМЕНКО, депутат обласної ради Микола БЕРЕЗІН, заступник голови Тростянецької райдержадміністрації Павло РОЖЕНКО та сільський голова Боромлянської сільської ради Василь РОМАНІКА.

 Першим до вітального слова був запрошений заступник голови Сумської облдержадміністрації Віталій МАКСИМЕНКО. Він говорив, що за час свого існування  об’єднана територіальна громада крок за кроком підвищує рівень життя громадян, прагне залучати дітей до занять спортом, здорового способу життя, розвивати їх, адже молодь – майбутнє нації. 

  Другим до всіх присутніх звернувся депутат обласної ради Микола БЕРЕЗІН. Микола Якович висловив думку, що він має надію, що відтепер школярі та молодь, у вільний час, віддаватимуть перевагу заняттям спортом, тим самим зміцнюватимуть своє здоров'я і цей сучасний спортивний об'єкт виростить не одне покоління спортсменів, не одного олімпійського чемпіона.

  Голова громади Василь РОМАНІКА зауважив : «Як сільський голова, я переймаюсь тим, щоб створити якомога більше можливостей для активного дозвілля дітей та молоді. Адже від цього залежить здоров’я наших дітей та онуків. Сільська рада буде робити усе можливе, аби облаштувати сучасні спортивні стадіони в кожному населеному пункті об’єднаної громади, щоб діти й дорослі мали де займатись фізичною культурою та спортом».

  Після урочистого відкриття стадіону святкова програма не закінчилася. Усі присутні перемістилися на іншу локацію – Будинку дитячої творчості. До вітального слова приєдналися: заступник голови Тростянецької районної державної адміністрації Павло РОЖЕНКО та начальник відділу освіти Боромлянської сільської ради Світлана КАСЬЯНЕНКО.

  Цього ж дня було відкрито Кіровський сільський клуб після капітального ремонту, символічний ключ від якого вручено фольклорному колективу «СЛОВ`ЯНКА». Саме цей колектив вже багато років вкладає вагомий внесок у розвиток культури громади, відроджує та зберігає народні традиції рідного краю, своїм вогником та ентузіазмом запалює односельчан.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь