A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

Придбано нову техніку для Гребениківської філії Боромлянського НВК

Дата: 27.11.2020 14:07
Кількість переглядів: 8358

  Фото без описуСьогодні в Україні активно впроваджується реформа освіти в рамках концепції Нова українська школа.

  Опорний заклад та його філії Боромлянської сільської ради впродовж останніх років отримують сучасне обладнання, техніку та мають широкі можливості для більш ефективного навчання підростаючого покоління.

  Ще декілька років тому про високошвидкісне підключення до мережі Інтернет можна було тільки мріяти. Але світ розвивається дуже швидкими темпами і прогрес не стоїть на місці, на зміну старим технологіям приходять нові, більш кращі, сучасні та надійні.

 У 2019 році в Гребениківській філії Боромлянського НВК відбулося підключення до мережі Інтернет з використанням сучасних технологій на основі волоконно-оптичних ліній зв’язку. Але вже застарілі персональні комп’ютери, які служили учням більше десятиліть, не функціонували на повну потужність і не відповідали вимогам часу.

 2020 рік  запамятається учасникам освітнього процесу Гребениківського НВК Боромлянської с/р приємним сюрпризом – стару комп’ютерну техніку  оновили на сучасні комп’ютери від відомого виробника (10 штук загальною  вартістю 189 750 грн.) та встановили мультимедійне обладнання – інтерактивну дошку Star Board із проєктором Viewsonic вартістю 40000 грн.

  Відтепер учні  та педагогічні працівники можуть по-справжньому насолоджуватися роботою в сучасному комп’ютерному класі з високошвидкісним зв’язком, проводити уроки з використанням сучасного мультимедійного обладнання та відкривати для себе нові можливості для більш ефективного та цікавого навчання у школі.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь