A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 29.03.2021 14:46
Кількість переглядів: 294

  З метою підтримки політики Україні у сфері посилення міжнародної співпраці, хочемо запропонувати підприємствам Сумської області взяти участь у грандовому Проекті SES - Служба Старших Експертів.

  Служба Старших Експертів (SES) - провідна німецька організація та однойменний благодійний фонд, що направляє фахівців з Німеччини на проекти в інші країни на громадських засадах. Засновниками фонду є Федеральне міні верство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), та Федеральне міністерство освіти і наукових досліджень Німеччини (BMBF).

  В рамках Проекту українські підприємства будь-якої форми власності мають можливість запросити спеціалістів із Німеччини, які зможуть приїхати в Україну і працювати 3-4 тижні на безоплатній основі.

Що ми пропонуємо?

*    Безкоштовна подача заявки. Проект оплачує всі ключові видатки (страховки, перельоти, організаційні витрати на залучення експерта).

*    SES - це більше 12.000 експертів, які надають свою допомогу на громадських засадах. Секрет їхнього успіху - багаторічний професійний досвід в 50 галузях економіки і 500 професійних сферах.

*    Ми працюємо з 1983 року і вже реалізували понад 50000 проектів в 160 країнах Світу: в Африці і на Близькому Сході, в Азії та Середньої Азії, в Латинській Америці і Вест-Індії, в Центральній, Східній і Південно - Східній Європі, на Кавказі, а також в Україні.

Додаток: заявка (анкета) на залучення експерта з Німеччини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь