Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

ЯКІ ЦЕНТРИ МАСОВОЇ ВАКЦИНАЦІЇ ПРОТИ COVID-19 ПРАЦЮВАТИМУТЬ В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЦИМИ ВИХІДНИМИ?

Дата: 17.08.2021 08:19
Кількість переглядів: 461

Фото без описуЯКІ ЦЕНТРИ МАСОВОЇ ВАКЦИНАЦІЇ ПРОТИ COVID-19 ПРАЦЮВАТИМУТЬ В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЦИМИ ВИХІДНИМИ?

  Як повідомила під час брифінгу заступник начальника управління охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації Галина ХОМЕТА, центри вакцинації працюватимуть в кожному районному центрі, а в Сумах на вихідних будуть відкриті три такі центри. Також буде розгорнуто тимчасовий пункт вакцинації в ТРЦ «Мануфактура»

  Цими вихідними в обласному центрі продовжить свою роботу центр масової вакцинації в ТРЦ «Київ» (вул. Кооперативна, 2) – у суботу та неділю з 9.00 до 13.00.

 Також традиційно працюватимуть центри, що розміщені в Сумах по вул. Привокзальна, 3-а – в суботу та неділю з 9.00 до 14.00 та вул. Іллінська, 48/50 – в неділю з 9.00 до 14.00.

  Крім того, буде розгорнуто тимчасовий пункт вакцинації в ТРЦ «Мануфактура» по вул. Харківська 2/2 – в суботу з 9.00 до 14.00.

 До речі, з понеділка, протягом робочих днів центр вакцинації у ТРЦ «Київ» продовжить свою роботу і у вечірній час – з 15.00 до 19.00.

  «Зважаючи на можливі ускладнення протиепідемічної ситуації, я закликаю жителів Сумщини щепитися проти коронавірусної інфекції, – наголосила Галина Хомета. – Усі вакцини, які знаходяться на території області, схвалені Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Вони мають доведену клінічну ефективність від виникнення тяжких випадків захворювання і більш ніж на 90% попереджають смертельні випадки».

 Детально про центри та пункти вакцинації дивіться за посиланням: https://list.covid19.gov.ua/?fbclid=IwAR13-DXnm_Z9XnCESGozZBLsOEPkVznamk-R5AIg4f2g7SGDCev5unA7_WQ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь