A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

ЯКІ ЦЕНТРИ МАСОВОЇ ВАКЦИНАЦІЇ ПРОТИ COVID-19 ПРАЦЮВАТИМУТЬ В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЦИМИ ВИХІДНИМИ?

Дата: 17.08.2021 08:19
Кількість переглядів: 432

ЯКІ ЦЕНТРИ МАСОВОЇ ВАКЦИНАЦІЇ ПРОТИ COVID-19 ПРАЦЮВАТИМУТЬ В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЦИМИ ВИХІДНИМИ?

  Як повідомила під час брифінгу заступник начальника управління охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації Галина ХОМЕТА, центри вакцинації працюватимуть в кожному районному центрі, а в Сумах на вихідних будуть відкриті три такі центри. Також буде розгорнуто тимчасовий пункт вакцинації в ТРЦ «Мануфактура»

  Цими вихідними в обласному центрі продовжить свою роботу центр масової вакцинації в ТРЦ «Київ» (вул. Кооперативна, 2) – у суботу та неділю з 9.00 до 13.00.

 Також традиційно працюватимуть центри, що розміщені в Сумах по вул. Привокзальна, 3-а – в суботу та неділю з 9.00 до 14.00 та вул. Іллінська, 48/50 – в неділю з 9.00 до 14.00.

  Крім того, буде розгорнуто тимчасовий пункт вакцинації в ТРЦ «Мануфактура» по вул. Харківська 2/2 – в суботу з 9.00 до 14.00.

 До речі, з понеділка, протягом робочих днів центр вакцинації у ТРЦ «Київ» продовжить свою роботу і у вечірній час – з 15.00 до 19.00.

  «Зважаючи на можливі ускладнення протиепідемічної ситуації, я закликаю жителів Сумщини щепитися проти коронавірусної інфекції, – наголосила Галина Хомета. – Усі вакцини, які знаходяться на території області, схвалені Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Вони мають доведену клінічну ефективність від виникнення тяжких випадків захворювання і більш ніж на 90% попереджають смертельні випадки».

 Детально про центри та пункти вакцинації дивіться за посиланням: https://list.covid19.gov.ua/?fbclid=IwAR13-DXnm_Z9XnCESGozZBLsOEPkVznamk-R5AIg4f2g7SGDCev5unA7_WQ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь