A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 12:45
Кількість переглядів: 1558

Фото без описуНа виконання наказу Департаменту соціального захисту населення Сумської обласної адміністрації від 02.11.2021 року № 134-ОД «Про організаційні заходи щодо проведення у 2021 році  Міжнародного дня людей з         інвалідністю». Рішенням Боромлянської сільської ради від 25.11.2021р. № 148  затверджений план заходів щодо проведення у 2021 році  Міжнародного дня людей з інвалідністю на території сільської ради.

  Комунальною установою  «Центр надання соціальних послуг» Боромлянської сільської ради було проведено день «відкритих дверей», обстежено матеріально-побутові умови проживання  осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку в установі та дітей з інвалідністю громади з метою надання їм натуральної допомоги за місцем проживання.  Сільська рада надала вищезазначеним особам натуральну допомогу у вигляді продуктових  наборів  на суму 3240,00 грн.

   В перших числах грудня у навчальних закладах громади пройшли виховні години на тему доброти та толерантності, благодійна акція «Добро починається з тебе», конкурс малюнків «Ми всі–рівні», в сільській бібліотеці проведено заходи  інформаційної години «Юридичні консультації на сторінках переодіки», «Ваш правовий статус. День прав людини в Україні».

   Працівниками СБК 3 грудня проведено та висвітлено на офіційному сайті громади,  сторінці у мережі «Facebook» онлайн-коцерт з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю.

  Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитись над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки 3 грудня, а й протягом усього року не забувати про те, що поруч із нами живуть люди з інвалідністю, а вони потребують допомоги та турботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь