A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

ДО ВІДОМА!

Дата: 14.01.2022 14:30
Кількість переглядів: 362

До відома осіб з інвалідністю!

   Особа з інвалідністю, законний представник дитини з інвалідністю може не виходячи з дому подати документи необхідні для взяття на облік та забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі – ТЗР) через електронний кабінет в Централізованому банку даних з проблем інвалідності (далі – ЦБІ).

  Сервіс «Електронний кабінет особи з інвалідністю» дає можливість  для онлайн подачі заяв з пакетом документів на забезпечення технічними та іншими  засобами реабілітації, перегляду стану опрацювання зазначених заяв в Централізованому банку даних з проблем інвалідності, вибору підприємства та інше.

 Доступ до електронного кабінету можливий  за посиланням https://ek-cbi.msp.gov.ua або на офіційному веб сайті Мінсоцполітики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю» у розділі «Е-Сервіси».

   Якщо у Вас є кваліфікований електронно-цифровий підпис (КЕП) Ви можете виконати первинну реєстрацію в Електронному кабінеті самостійно.

  У разі відсутності КЕП, Ви повинні особисто звернутися до управління соціального захисту населення та отримати код авторизації – код, за яким Ви зможете самостійно завершити повний цикл первинної реєстрації.

  Додатково ознайомитись з інструкцією користувача електронного кабінету особи та навчальним відео можна за посиланням https://www.msp.gov.ua/news/20999.html.

  Також на сайті Міністерства соціальної політики України  за посиланнямhttps://www.msp.gov.ua/content/zabezpechennya-tehnichnimi-ta-inshimi-zasobami-reabilitacii-specavtotransportom.htmlу розділі «Особам з інвалідністю», підрозділі «Забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації» можна ознайомитися  з нормативно-правовими актами та порядком дій щодо забезпечення ТЗР, переліком підприємств, які здійснюють виготовлення та забезпечення ТЗР, електронним каталогом  ТЗР.

  За додатковою інформацією з цього питання просимо звертатися до управління соціального захисту населення Охтирської районної державної адміністрації за телефоном: (05458)-5-13-59.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь