A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 31.01.2022 16:13
Кількість переглядів: 325

ОГОЛОШЕННЯ

про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу

на зайняття посади директора

комунального некомерційного підприємства Боромлянської сільської ради

«Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини села Боромля»

 

  У зв’язку з виникненням вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства Боромлянської сільської ради «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини», відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», статті 65 Господарського кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись розпорядженням сільського голови від 31 січня 2022 року № 08 «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Боромлянської сільської ради «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини села Боромля»:

 

Боромлянська сільська рада оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Боромлянської сільської ради «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини села Боромля» та розпочинає прийом пропозицій до її складу

 

  Кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Боромлянської сільської ради «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини села Боромля» становить 6 осіб.

  До складу конкурсної комісії повинні входити у рівній кількості:

  • представники органу управління;
  • представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу;
  •  представники професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умовами реєстрації таких громадських об’єднань не менше ніж за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

  Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

- наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;

- накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушенням – протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

- наявність конфлікту інтересів.

  Під час виникнення у члена конкурсної комісії згаданих вище обставин такий член конкурсної комісії зобов’язаний невідкладно самостійно подати органу управління письмову заяву про самовідвід. У разі неподання зазначеної інформації член конкурсної комісії несе відповідальність згідно із законодавством.

  Для включення до складу конкурсної комісії претенденти подають ЗАЯВУ та ПОПЕРЕДЖЕННЯ про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції».

  Крім того, представники від трудового колективу комунального некомерційного підприємства Боромлянської  сільської ради «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини села Боромля» подають: 

протокол зборів трудового колективу комунального некомерційного підприємства Боромлянської  сільської ради «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини села Боромля» про обрання зазначених кандидатур.

  Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії необхідно подати до Боромлянської сільської ради за адресою: 42621, Сумська область, Охтирський район, село Боромля, вул. Сумська, буд. 2 протягом 15 календарних днів з моменту оприлюднення оголошення.

  Кінцевий термін надання пропозицій: 14 лютого 2022 року до 17:00 год.

  Телефон для довідок: (05458)5-81-35

 Відповідальна особа: Кирпа Юлія Сергіївна, головний спеціаліст юридичного відділу Боромлянської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь