Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

ДО ВІДОМА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ!

Дата: 01.02.2022 09:44
Кількість переглядів: 190

Фото без описуДо відома осіб з інвалідністю!

Особа з інвалідністю, законний представник дитини з інвалідністю може не виходячи з дому подати документи необхідні для взяття на облік та забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі – ТЗР) через електронний кабінет в Централізованому банку даних з проблем інвалідності (далі – ЦБІ).

Сервіс «Електронний кабінет особи з інвалідністю» дає можливість для онлайн подачі заяв з пакетом документів на забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації, перегляду стану опрацювання зазначених заяв в Централізованому банку даних з проблем інвалідності, вибору підприємства та інше.

Доступ до електронного кабінету можливий за посиланням https://ek-cbi.msp.gov.xn--ua-8kce9d/ на офіційному веб сайті Мінсоцполітики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю» у розділі «Е-Сервіси».

Якщо у Вас є кваліфікований електронно-цифровий підпис (КЕП) Ви можете виконати первинну реєстрацію в Електронному кабінеті самостійно.

У разі відсутності КЕП, Ви повинні особисто звернутися до управління соціального захисту населення та отримати код авторизації – код, за яким Ви зможете самостійно завершити повний цикл первинної реєстрації.

Додатково ознайомитись з інструкцією користувача електронного кабінету особи та навчальним відео можна за посиланням https://www.msp.gov.ua/news/20999.html.

Також на сайті Міністерства соціальної політики України за посиланням https://www.msp.gov.ua/content/zabezpechennya-tehnichnimi-ta-inshimi-zasobami-reabilitacii-specavtotransportom.htmlу розділі «Особам з інвалідністю», підрозділі «Забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації» можна ознайомитися з нормативно-правовими актами та порядком дій щодо забезпечення ТЗР, переліком підприємств, які здійснюють виготовлення та забезпечення ТЗР, електронним каталогом ТЗР.

За додатковою інформацією з цього питання просимо звертатися до управління соціального захисту населення Охтирської районної державної адміністрації за телефоном: (05458)-5-13-59.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь