Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

Робоча зустріч з начальником Охтирського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області

Дата: 16.02.2022 15:39
Кількість переглядів: 3643

  Фото без описуВідповідно до Закону України «Про пробацію» від 05 лютого 2015 року № 160-VІІІ, пробація – система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовується за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.

  На території Боромлянської громади персонал Охтирського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області забезпечує формування об’єктивної громадської думки про державну політику у сфері пробації.

  Метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності.

  15 лютого 2022 року головою Боромлянської сільської ради Василем Романікою проведена робоча зустріч з начальником Охтирського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Каріною Саєнко. Під час зустрічі обговорювались питання щодо роз’яснень повноважень уповноважених органів з питань пробації та подальшої співпраці за напрямом пенітенціарної пробації, а також з метою поширення досвіду розроблення, затвердження та реалізації цільових програм, спрямованих на поліпшення роботи з суб’єктами пробації та інші актуальні питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь