A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

Робоча зустріч з начальником Охтирського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області

Дата: 16.02.2022 15:39
Кількість переглядів: 3612

  Фото без описуВідповідно до Закону України «Про пробацію» від 05 лютого 2015 року № 160-VІІІ, пробація – система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовується за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.

  На території Боромлянської громади персонал Охтирського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області забезпечує формування об’єктивної громадської думки про державну політику у сфері пробації.

  Метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності.

  15 лютого 2022 року головою Боромлянської сільської ради Василем Романікою проведена робоча зустріч з начальником Охтирського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Каріною Саєнко. Під час зустрічі обговорювались питання щодо роз’яснень повноважень уповноважених органів з питань пробації та подальшої співпраці за напрямом пенітенціарної пробації, а також з метою поширення досвіду розроблення, затвердження та реалізації цільових програм, спрямованих на поліпшення роботи з суб’єктами пробації та інші актуальні питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь