Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

Локальні волонтерські активності ГО "Будуємо Україну Разом"

Дата: 03.06.2024 10:22
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

ГО «БУДУЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ» ПРОВОДИТЬ НАБІР ГРОМАД ДЛЯ ВТІЛЕННЯ ЛОКАЛЬНИХ ВОЛОНТЕРСЬКИХ АКТИВНОСТЕЙ (БУРЧИКІВ)

Мета заходів – долучати місцеву молодь до соціального життя громади, підсилити спроможність місцевої команди, ознайомити з форматом локальних волонтерських активностей.

БУРчик – це локальна волонтерська акція взаємодопомоги та добросусідства, спрямована надати підтримку родинам у скруті та надихнути мешканців громад брати відповідальність та долучатися до позитивних змін. Проєкт може тривати від одного до трьох днів (найчастіше на вихідних), однак якщо обсяг робіт є значним, можна запланувати серію БУРчиків. Кількість залучених волонтерів – 10 на 1 БУРчик.

Участь можуть брати громади Чернігівської, Сумської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Полтавської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Київської та Херсонської областей. А стати локальними волонтерами має нагоду молодь віком від 14 до 35 років.

За допомогою БУРчику громада має можливість самостійно відновити соціально важливу інфраструктуру (школи, будинки ВПО/СЖО, лікарні, дитячі садочки тощо) та зробити соціально важливий внесок у себе та громаду. Унікальна технологія БУР дозволить громадам розвинути почуття відповідальності, комплексного розв’язання проблем та якості лідерства. Молодь мас змогу отримати навички та компетенції з відповідальності та ініціативності.

Посилання на реєстрацію: http://cutt.ly/PetBbfCe

Ознайомитись з діяльністю ГО «БУР» можна на сайті: https://www.bur.org.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь