A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

Оголошення

Соціальний проект “Дельта Милосердя”

     Благодійні фонди та громадські організації Боромлянської громади мають можливість виграти грант на реалізацію свого проекту 30 000 гривень в рамках соціального проекту “Дельта Милосердя” . Проект створено для підтримки благодійних фондів України.          В межах цього проекту фонд або організація мають змогу виграти грант в таких номінаціях: - в номінації “Благодійний проект” – грант у 20 000 грн. на його реалізацію або співфінансування; - в номінації “Візитка Фонду” – 10 000 грн. на адміністративні потреби.        Участь безкоштовна!         5 вересня відбулась прес-конференція з приводу старту першого конкурсу "Дельта Милосердя", з якою можна ознайомитися за посиланням https://youtu.be/iHJzYSLadmk .         Для участі необхідно:      1. Подати заявку на участь у конкурсі (обов`язково).      2. Розмістити на сайті БФ або ГО новину про те, що вони беруть участь у проекті “Дельта      Милосердя” з активним посиланням на сторінку грантонадавача з умовами конкурсу https://deltabank-online.com.ua/delta-miloserdya/ (обов`язково)      3. Підготувати благодійний проект, у межах бюджету гранта, чи “візитку” свого фонду (в залежності від вашого вибору у номінаціях).        Взяти аплікаційні форми для проекту, “візитки”  та ознайомитися детальніше з умовами проекту та членами журі можна на сторінці проекту https://deltabank-online.com.ua/delta-miloserdya/        Проекти та візитки організацій прийматимуться до 17 грудня 2019 року включно.

09:49 19.11.2019

Реєстрація земельних ділянок

     Реєстрація земельних ділянок в Державному земельному кадастрі забезпечує гарантування захисту права власності (користування) на землю. Документи, якими було посвідчено право власності чи право постійного користування земельною ділянкою, видані до 01.01.2013 року, є дійсними.

11:47 12.11.2019

УВАГА КОНКУРС

     «Боромлянська сільська рада Тростянецького району Сумської області оголошує конкурс на оренду наступного об’єкта: гідротехнічна споруда ставу, розташованого в урочищі «Березова» біля с. Боромля. Вартість гідротехнічної споруди складає: 17250 грн. (без ПДВ).

08:50 09.07.2019

УВАГА КОНКУРС

«Боромлянська сільська рада Тростянецького району Сумської області оголошує конкурс на оренду наступного об’єкта: гідротехнічна споруда ставу, розташованого в урочищі «Кламівщина» біля с. Боромля. Вартість гідротехнічної споруди складає: 29520 грн. (без ПДВ).

08:50 09.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь