A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО ВІДОМА!

ДО ВІДОМА!

Як зняти арешт з майна, якщо відкрито виконавче провадження?

08:21 26.09.2023

Профілактика отруєння грибами!

Профілактика отруєння грибами!

       22 вересня 2023 року в м. Тростянець зареєстровано три випадки отруєння дикорослими  грибами, постраждали дві жінки і один чоловік. При епідрозслідуванні встановлено, що сім’я з м.Тростянець напередодні увечері (21.09.2023) вживала відварені та обсмажені «сироїжки», «маслюки», «бабки», які збирали в  посадці, поблизу вул. Луніна. Вже рано вранці з’явилися перші симптоми отруєння: слабкість, нудота, блювота, головокружіння, пронос.  Постраждалі в тяжкому стані були терміново направлені в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні.

08:19 26.09.2023

Про подання документів на отримання дотації

Про подання документів на отримання дотації

   Порядком використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для фінансової підтримки виробництва сільськогосподарської продукції (далі - Порядок) Програми розвитку агропромислового комплексу Сумської області на період до 2027 року (далі - Програма), схваленої розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації від 09.07.2021 № 449-ОД «Про схвалення проекту Програми розвитку агропромислового комплексу Сумської області на період до 2027 року», затвердженої рішенням Сумської обласної ради від 23.07.2021 «Про Програму розвитку агропромислового комплексу Сумської області на період до 2027 року» (зі змінами, внесеними рішенням Сумської обласної ради від 22.12.2021 «Про внесення змін до Програми розвитку агропромислового комплексу Сумської області на період до 2027 року», розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації від 08.12.2021 № 771-ОД «Про схвалення проекту змін до Програми розвитку агропромислового комплексу Сумської області на період до 2027 року», розпорядженнями голови Сумської обласної державної адміністрації - керівника обласної військової адміністрації від 20.12.2022 № 458 ОД, від 12.05.2023 № 191-ОД, від 08.06.2023 № 231-ОД , одним із напрямків підтримки є виплата спеціальної бюджетної дотації за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності (далі - спеціальна дотація).

09:39 14.08.2023

ДО ВІДОМА!

ДО ВІДОМА!

  Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в партнерстві з Громадською організацією «Вест Юкрейн Діджитал» продовжує прийом заявок в рамках відкритої Програми підтримки економічної стійкості України, спрямовану на надання фінансової допомоги для малого та середнього бізнесу, який знаходиться в процесі релокації через війну або вже релокований до Київської, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей. Програма сприятиме підвищенню здатності ВПО та осіб, які постраждали внаслідок бойових дій, протистояти несприятливим соціальним та економічним умовам та допоможе бізнесу адаптуватися до мінливих умов та створити або зберегти робочі місця для ВПО та постраждалого населення.   Головною умовою отримання допомоги є створення або збереження щонайменше трьох робочих місць для ВПО або постраждалого від конфлікту населення. Пріоритет буде надаватися тим бізнесам, які потребують коштів для відновлення або розширення своєї діяльності на новому місці.   Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі. Середній розмір фінансової підтримки для відібраних заявників становить 20 000 доларів США в гривневому еквіваленті за поточним курсом Національного банку України, яка надається на придбання основних засобів.   Ознайомитись з умовами програми, критеріями відбору учасників та подати онлайн-заявку для участі можна на сайті (https://uerp.mercycorps.org/page/brYXAKWK).   У випадку запитань, можете зв’язатися із головою ГО “Вест Юкрейн Діджитал” Оксаною Качурівською за номером телефону +380969977204.

08:30 11.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь