A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО ВІДОМА!

ДО ВІДОМА!

  Командувач оперативно-тактичного угруповання “Суми” генерал-майор Олександр НЕСТЕРЕНКО прокоментував скасування осіннього призову в Україні та перебіг мобілізації: “Указом Президента України, Головнокомандувача Збройних Сил України скасовано осінній призов на строкову службу. В обласні та районні центри комплектування здійснюють призов громадян по мобілізації в діючі військові частини. Наразі іде формування нових військових частин, ведеться "докомплектування" тих підрозділів, які під час бойових дій частково втратили боєздатність. Адже ми розуміємо, що на війні не без утрат: є санітарні, є і безповоротні. Тому це вимушений захід і представники обласного та районного центрів територіального комплектування відповідно до чинного законодавства запрошують на військову службу для проходження певних етапів: медичне обстеження чи призов до лав Збройних сил України”.

15:33 06.10.2022

НА СУМЩИНІ З ПОЧАТКУ ВІЙНИ 173 РОДИНИ ЗВЕРНУЛИСЬ ЗА ДОПОМОГАМИ НА ПОХОВАННЯ ПОМЕРЛИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗА КОШТИ ФОНДУ

НА СУМЩИНІ З ПОЧАТКУ ВІЙНИ 173 РОДИНИ ЗВЕРНУЛИСЬ ЗА ДОПОМОГАМИ НА ПОХОВАННЯ ПОМЕРЛИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗА КОШТИ ФОНДУ

        Працюючі українці захищені на випадок втрати працездатності навіть під час війни. Загальнообов’язкове державне соціальне страхування гарантує для них виплати, допомоги і надання медико-соціальних послуг – Фонд соціального страхування України реалізує страховий захист у повному обсязі.

14:11 03.10.2022

До уваги аграріїв!!!

До уваги аграріїв!!!

  Міністерство аграрної політики і продовольства України 12 серпня 2022 року запустило онлайн платформу Державний аграрний реєстр (ДАР).

11:25 03.10.2022

«Переваги пробації»

«Переваги пробації»

  Людей, які вчиняють правопорушення, неможливо перевиховати за тюремними мурами. Цю проблему потрібно вирішувати завдяки системній роботі, яка здатна служити альтернативою ув’язненню – пробації. Важливо зрозуміти, що пробація – це не пробачення. Звісно, суспільство потребує справедливого вироку для понесення покарання за злочин. Але треба враховувати й перспективу та думати про те, чи буде правопорушник безпечним для суспільства після в’язниці. Пробація – це сучасний інструмент у роботі з правопорушниками, який відповідає практиці розвинених країн. Впровадження пробації в Україні є найбільш важливою і успішною реформою системи кримінальної юстиції України.

15:21 21.09.2022

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

  У суботу 24.09.2022 о 10:00 годині на території ліцею Боромлянської сільської ради відбудеться волонтерська ініціатива з плетіння маскувальних сіток для захисників.

10:54 21.09.2022

ДО ВІДОМА!

ДО ВІДОМА!

ЯК ДІЗНАТИСЬ НОМЕР Е-ЛІКАРНЯНОГО?

09:43 09.09.2022

ДО ВІДОМА!

ДО ВІДОМА!

НА СУМЩИНІ ПРИЗНАЧЕНО МАЙЖЕ ОДИН МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ СТРАХОВИХ ВИПЛАТ ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК БОЙОВИХ ДІЙ І СІМ'ЯМ ЗАГИБЛИХ

10:28 06.09.2022

ДО ВІДОМА!

ДО ВІДОМА!

АЛГОРИТМ ОПЛАТИ ЛІКАРНЯНИХ І ДЕКРЕТНИХ ЗА КОШТИ

10:21 06.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь