A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боромлянська громада
Сумська область, Охтирський район

Новини

Дата: від до Скинути

"Довідник безбар’єрності"

"Довідник безбар’єрності"

В Україні за ініціативи першої леді Олени Зеленської з’явився електронний «Довідник безбар’єрності», у якому зафіксовані нові норми безбар’єрної мови. Довідник розроблений для того, щоб  стати гідом з коректного спілкування. 

13:26 02.12.2021

Привітання з Днем працівників сільського господарства!

Привітання з Днем працівників сільського господарства!

  Шановні працівники сільського господарства! Щиро вітаємо Вас з професійним святом! Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну, тим, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. Один урожай в коморі, в засіках, а наступний вже стелиться зеленими рунами, першими паростками осінньої озимини, уже чекає сонця, вологи, людського догляду. Щиро вдячні Вам за любов до землі, терпіння і витримку. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, добра та наснаги. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість рідним, на благо нашої держави та піднесення добробуту всього українського народу. Хай Ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!

09:49 21.11.2021

ДО ВІДОМА!

ДО ВІДОМА!

Що треба знати про ГРИП ПТИЦІ

15:22 26.10.2021

ДО ВІДОМА!!!

ДО ВІДОМА!!!

Реквізити рахунків для обліку доходів місцевого бюджету по Боромлянській ОТГ на 2021 рік

08:34 21.01.2021

Пішов з життя наш односельчанин...

Пішов з життя наш односельчанин...

  Зубко Микола Миколайович народився 18.10.1981 року у с. Боромля. Закінчив Боромлянську загальноосвітню школу. 2002 року прийшов працювати у ТДВ «Маяк», трактористом.  25.10.2018 року за покликом серця вступив до лав Збройних Сил України, щоб стати на захист незалежності, свободи та територіальної цілісності нашої держави.

10:49 22.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь